Uriel Salnaitis'ten Kız Sen İstanbul'un Neresindensin Şarkısı Yarın Tüm Platformlarda!

Fenerbahçe'ye bestelediği marş ile gündemde olan ve marşın çıkış tarihi Fenerbahçe taraftarı tarafından merakla beklenen ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis 1986 yılında Emel Sayın tarafından seslendirilen sözleri Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan "Kız Sen İstanbul'un Neresindensin" şarkısının yarın itibariyle tüm dijital platformlarda yayında olacağını söyledi. 

 

Fenerbahçe'ye bestelediği marş ile gündemde olan ve marşın çıkış tarihi Fenerbahçe taraftarı tarafından merakla beklenen ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis 1986 yılında Emel Sayın tarafından seslendirilen sözleri Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan "Kız Sen İstanbul'un Neresindensin" şarkısının yarın itibariyle tüm dijital platformlarda yayında olacağını söyledi. 

 

uriel salnaitis in kiz sen istanbul un neresindensin sarkisi yarın yayinda

 

Yarın tüm dijital platformlarda yayında! 

 

Uriel Salnaitis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu yaz sezonu bizim için biraz hareketli başladı, öyle de devam ediyor. Almanya'da yoğun konser takvimimiz devam ediyor. Yarın sevgili Emel Sayın'ın 1986 yılında seslendirdiği sözleri  Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan "Kız Sen İstanbul'un Neresindensin" şarkımızı yayınlayacağız. Sevenlerimiz bu şarkıyı Youtube, Spotify ve diğer dijital platformlardan satın alabilecekler. Bunun dışında Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği bu sezon statları inletecek çok özel bestemiz için son düzlüğe girdik diyebilirim. Yakında bununla da ilgili güzel haberler vereceğiz." ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi.