Uriel Salnaitis'ten Ünlü Sanatçılara Gönderme! Yaptıkları Pop Değil Alaturka!

Son dönemde yayınladığı "Nerdesin" ve "Kaybolan Yıllar" coverlarıyla müzik piyasasını altüst eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Almanya'dan yaptığı açıklamada aralarında Aleyna Tilki, İrem Derici, Simge Sağın, Murat Dalkılıç gibi isimlere göndermelerde bulunurken yaptıkları müziğin pop değil alaturka olduğunu ifade etti. Peki Uriel ünlü sanatçılar için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Son dönemde yayınladığı "Nerdesin" ve "Kaybolan Yıllar" coverlarıyla müzik piyasasını altüst eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Almanya'dan yaptığı açıklamada aralarında Aleyna Tilki, İrem Derici, Simge Sağın, Murat Dalkılıç gibi isimlere göndermelerde bulunurken yaptıkları müziğin pop değil alaturka olduğunu ifade etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve yaptığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Almanya'dan yaptığı açıklamada aralarında Aleyna Tilki, İrem Derici, Simge Sağın, Murat Dalkılıç gibi isimlere göndermelerde bulunurken yaptıkları müziğin pop değil alaturka olduğunu ifade etti. Peki Uriel Salnaitis ünlü sanatçılar için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

uriel salnaitis den aleyna tilki simge sagin irem derici gibi sarkicilara gonderme yaptiklari pop degil

 

Yaptıkları pop değil alaturka! 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve yaptığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Almanya'dan yaptığı açıklamada aralarında Aleyna Tilki, İrem Derici, Simge Sağın, Murat Dalkılıç gibi isimlere göndermelerde bulunurken yaptıkları müziğin pop değil alaturka olduğunu ifade etti. Uriel yaptığı açıklamada "İrem Derici, Aleyna Tilki, Simge Sağın, gibi sanatçıları dinliyorum bunlar pop yapmıyor. Bunların yaptığı müzik alaturka o yüzden zaten Türkiye'den dışarıya bir türlü açılamıyorlar." ifadelerini kullandı. 

 

Çok yakında büyük sürprizler hayranlarımı bekliyor olacak! 

 

Sözlerine devam eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis "Çok yakında büyük projelerle yeniden hayranlarımla olmaya devam edeceğim. Önümüzdeki hafta yapacağımız toplantılar sonunda bir Almanca albüm için gerekli açıklamayı yapacağım. Aralarında Almanya'nın en büyük şarkıcılarının da olduğu güzel ve farklı bir albüm hayranlarımla olacak inşallah" açıklamasını yaptı. 

 

 



Etiketler: