Uriel Salnaitis Türkiye'de Konser İsteklerine Son Noktayı Koydu!

Uriel Salnaitis Türkiye'de konser verecek mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, hayranlarının Türkiye'de yaşamak ve Türkiye'de konser vermek ile ilgili sayısız isteğine Instagram sayfasından yayınladığı hikaye ile son noktayı koydu. Peki Uriel Salnaitis Türkiye'de konser verecek mi? Cevaplar haberimizde..

 

Uriel Salnaitis Türkiye'de konser verecek mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, hayranlarının Türkiye'de yaşamak ve Türkiye'de konser vermek ile ilgili sayısız isteğine Instagram sayfasından yayınladığı hikaye ile son noktayı koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vuran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, hayranlarının Türkiye'de yaşamak ve Türkiye'de konser vermek ile ilgili sayısız isteğine Instagram sayfasından yayınladığı hikaye ile son noktayı koydu. Peki Uriel Salnaitis Türkiye'de konser verecek mi? Cevaplar haberimizde..

 

uriel turkiye de konser isteklerine son noktayi koydu 1

 

 

Türkiye'de pop söylemiyorlar! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, hayranlarının Türkiye'de yaşamak ve Türkiye'de konser vermek ile ilgili sayısız isteğine Instagram sayfasından yayınladığı hikaye ile son noktayı koydu. Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada "Tekrar aynı cevapları vermek istemiyorum. DM yazmanıza gerek yok ben Avrupa'da büyüdüm. Ben burada müzik yapmak istiyorum Türk şarkılarını yeni coverlarını seslendiriyorum. Türkiye'de beş kuruşa sahne almak istemiyorum. Türkiye'de pop söylemiyorlar. Altyapıları alaturka, sesler aynı bağırarak şarkı söylenmez. Bu ortamda olmak istemiyorum. Ben çok mutluyum burda. Benim kazandığımı kazanmıyorlar Türkiye'de. Çok sanatçı aç ve değerleri bilinmiyor. Kavga tartışma yapmadıkları için, oralarını buralarını açmadıkları için. Burda böyle değil, burada yaptığınızın işin kıymeti biliniyor."  ifadelerini kullandı. 

 

uriel turkiye de konser isteklerine son noktayi koydu 2

 

Ben burada özgürüm! İstediğimi giyiyorum! 

 

Sözlerine devam eden Uriel Salnaitis "Bizler burada istediğimizi giyer, istediğimizi söyleriz. Özgürüz! Kimseyi ilgilendirmez kimi sevdiğimiz! Bunların hepsini Türkiye'de yaşayamayız. Ben özgür olmayı seviyorum. Türkiye'de sadece plak şirketim Şahin plak ile çalışıyorum. Şahin Özer'e sonsuz teşekkürler.. Kendileri bana güveniyorlar. Kalan ekip Fransız, Alman, Amerikalı.." ifadelerini kullandı. 

 

uriel yilbasinda ozel ucakla konser verdi

 

Özel uçakla konser verdi! 

 

Yılbaşında özel uçakla iki konser veren şarkıcı bu anları sosyal medya sayfasından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımlarıyla ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

uriel yilbasinda ozel ucak ile konser verdi 4

 



Etiketler: