Uriel Salnaitis Yeni Projelerini Açıkladı! Çok Yakında Piyasa Bizi Konuşacak!

Son iki senedir yaptığı Almanca ve Türkçe 80'ler 90'lar coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve müzik prodüktörü Uriel Salnaitis yeni projelerini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son iki senedir yaptığı Almanca ve Türkçe 80'ler 90'lar coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve müzik prodüktörü Uriel Salnaitis yeni projelerini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde gündeme dair açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve müzik prodüktörü Uriel Salnaitis yeni projelerini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

uriel salnaitis yeni projelerini acikladi 1

 

İlk konser Köln'de Luxx Cologne'de! 

 

Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Çok sevgili sanatçı dostum Ayşen ile yeni bir projeye başlıyoruz. Birlikte çok iyi işler yapacağımıza inancım tam. Birlikte vereceğimiz ilk konser Köln'de bulunan Delil Eler'e ait Luxx'ta gerçekleşecek. Bu konser için şimdiden çok heyecanlıyım. Gerçek bir müzik ziyafeti olacak.

 

uriel salnaitis yeni projelerini acikladi 2

Ayşen

 

 

Ayrıca bu konserde şirketimden ilk albümü çıkacak Pascal Flauder Ajda Pekkan'ın 1977 yılında çıkardığı Fransızca Viens dans ma vie şarkısını da seslendirecek. Yeri gelmişken söyleyeyim Pascal Flauder'ın albümü de bu sene çok konuşulacak. Uriel Productions olarak bu sene projelerimiz ile müzik piyasasına damga vuracağız." ifadelerini kullandı. 

 

uriel salnaitis yeni projelerini acikladi 3

Pascal Flauder