Uriel Yıllar Sonra Yeniden Müzik Piyasasına Dönüş Yapmaya Hazırlanıyor!

90'lı yıllarda kariyerine model olarak başladıktan sonra Zuhal Olcay'ın Süreyya şarkısının klibinde rol alınca müzik piyasasıyla tanışıp bu yolda ilerleyen ünlü şarkıcı Uriel, aradan geçen uzun yıllar sonrasında ara verdiği müzik kariyerine dönüş yapmaya hazırlanıyor. 

 

90'lı yıllarda kariyerine model olarak başladıktan sonra Zuhal Olcay'ın Süreyya şarkısının klibinde rol alınca müzik piyasasıyla tanışıp bu yolda ilerleyen ünlü şarkıcı Uriel, aradan geçen uzun yıllar sonrasında ara verdiği müzik kariyerine dönüş yapmaya hazırlanıyor. Kariyerine model olarak başlayan ve ardından Zuhal Olcay’ın Süreyya şarkısının klibinde rol alan Uriel, modellikten şarkıcılığa geçiş yapıp ilk albümü Öp Beni’yi Boğaziçi müzik etiketiyle 1994 yılında müzik severlerle buluşturmuştu.

 

Şahin Özer etiketiyle yeni albümüne hazırlanıyor! 

 

Müzik kariyerine ara verip Almaya’ya yerleşen Uriel eğitimine devam edip bir taraftan da psikolojik danışmanlık ve yaşam koçluğu yaptı. Müziğe verdiği aranın özlemine dayanmayan Uriel yepyeni projesiyle tekrar geri dönüyor. Kısa süre sonra piyasaya çakacak olan Gelen Gideni aratır ve Sezen Aksu imzalı Kaybolan Yılları şarkısını yeniden coverlayan ve Club remix versiyonu hazırlayan şarkıcı eski günlerine geri dönmeyi hedefliyor. Şahin Özer etiketiyle çıkacak olan şarkı için oldukça heyecanlı olan Uriel kaldığı yerden yepyeni bir sound ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanacağına inanıyor.



Etiketler: