Usta Oyuncu Şener Şen Ata Demirer'in Setine Baskın Yaptı! Demirer Paylaştı!

Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Şener Şen, Ata Demirer'in çekimleri devam eden 'Bir İhtimal Daha Var' setine baskın yaparken, ortaya çıkan keyifli anları Ata Demirer sosyal medya sayfasından paylaştı. 

 

Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Şener Şen, Ata Demirer'in çekimleri devam eden 'Bir İhtimal Daha Var' setine baskın yaparken, ortaya çıkan keyifli anları Ata Demirer sosyal medya sayfasından paylaştı. Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Şener Şen, Ata Demirer'in çekimleri devam eden 'Bir İhtimal Daha Var' setine baskın yaparken, ortaya çıkan keyifli anları Ata Demirer sosyal medya sayfasından paylaştı. 

 

sener sen ata demirer in setine baskin yapti

 

Usta oyuncu Şener Şen, başrollerini Ata Demirer ve Esra Bilgiç'in paylaştığı "Bir İhtimal Daha Var" dizisinin setini ziyaret etti. O anlarda çekilen fotoğrafları, Demirer takipçileriyle paylaştı. Son olarak "Bursa Bülbülü" filmiyle adından söz ettiren Ata Demirer, şimdilerde dijital bir platformda yayınlanacak "Bir İhtimal Daha Var" dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri süren dizide başrolleri Esra Bilgiç ile paylaşan Demirer, son paylaşımıyla setteki sürpriz ziyareti takipçileriyle paylaştı. Senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı, Hakan Algül‘ün yönetmen koltuğuna dizinin setine Şener Şen ziyarette bulundu.

 

sener sen ata demirer in setine baskin yapti

 

"KALBİMİZİN SAHİBİ HOCAMIZ SETİMİZİ ZİYARET ETTİ”

 

sener sen ata demirer in setine baskin yapti

 

Usta oyuncunun ziyaretinde çekilen fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunan Ata Demirer, paylaşımına "Ustamız, kalbimizin sahibi Şener Şen hocamız setimizi ziyaret etti" notunu düştü. Urla'da çekilen ve 8 bölüm olacak "Bir İhtimal Daha Var" dizisinde Uğur Yücel, Lale Mansur, Murat Kılıç, Ümit Kantarcılar ve Hakan Salınmış gibi isimler de rol alıyor.