Uzi'nin Konserini Narkotik Ekipleri Bastı! İşte Detaylar!

Uzi'nin konserini narkotik ekipleri mi bastı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini polis bastı. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Uzi'nin konserini narkotik ekipleri mi bastı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini polis bastı. Son dönemde adı Aleyna Tilki ile aşk dedikodularına karışan ünlü rapçi Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini polis bastı. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Popçu Aleyna Tilki ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen rap şarkıcısı Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserine narkotik ekiplerince operasyon düzenlendi. İddiaya göre Uzi, sahneden kendisini izlemeye gelen hayranlarına, “Biz uyuşturucumuzu sardık. Siz de sardınız mı? Bizimki bize yetecek kadar var” dediği iddia edildi. Bu söylem üzerine şikayet alan emniyet ekipleri, konser alanına yaklaşık 10 kişilik narkotik ekibi yolladı. Konser sonrası Uzi, gençleri uyuşturucuya özendirici söylemde bulunduğu için narkotik ekipleri tarafından sorguya alındı. İfade sonrası görüntü vermek istemeyen Aleyna Tilki ve Uzi araçlarını konser alanının içine kadar soktu. 

 

uzi nin konserini narkotik ekipleri basti