Uzmanından Altın Yatırımcılarına Dikkat Çeken Uyarı! Altın Ne Olur Dedi?

FED kararı sonrası düşüş yaşayan altın ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist ve Lin Asset Management Kurucusu Chen Lin yaptığı açıklamada altın ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

FED kararı sonrası düşüş yaşayan altın ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist ve Lin Asset Management Kurucusu Chen Lin yaptığı açıklamada altın ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde FED kararı sonrası düşüş yaşayan altın ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist ve Lin Asset Management Kurucusu Chen Lin yaptığı açıklamada altın ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

“ÖNCE ALTIN YÜKSELİR, SONRA EKONOMİ DÜZELİR”

 

Mynet'in haberine göre; Altın fiyatlarına ilişkin gelişmeler yatırımcıların odağında yer almaya devam ederken dünyaca ünlü isimden flaş bir altın değerlendirmesi geldi. Lin Asset Management Kurucusu Chen Lin, “Durgunluktan ne zaman çıkıyoruz? Sanırım, bir gün, Fed sonunda gözlerini kırpacak. ‘artık böyle sıkılaştıramayız’ diyecekler. İşte o zaman altın çok sert bir şekilde yükselecek. İşte o zaman resesyondan çıkmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı. Altın, durgunluk sırasında iyi performans göstermese de, durgunluğun sona erdiğinin öncü göstergesi olabilir. Bu düşüncenin sahibi Chen Lin, şu yorumu yapıyor: “Her durgunlukta, borsadaki her düşüşte, altın her zaman ondan ilk çıkandır. Altınla ilgilenmeyen yatırımcılar için bile, altın fiyatını izlemek, önümüzdeki birkaç hafta veya birkaç ay içinde piyasanın nerede olacağına dair bir yön verebilir. Önce altın yükselir, sonra ekonomi düzelir.”



Etiketler: