Ve Fedon Denize Düştü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fedon, Intagram sayfasından yaptığı paylaşımda yaz sezonunu açtığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fedon, Intagram sayfasından yaptığı paylaşımda yaz sezonunu açtığını belirtti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fedon, Intagram sayfasından yaptığı paylaşımda yaz sezonunu açtığını belirtti. 

 

Adeta yazın habercisi olan Fedon, deniz sezonunu açtı. Denize atladığı görüntüleri paylaşılan Fedon için "Yaz geldi" "Fedon Denize Düştü" yorumu yapıldı. Yaşamını Bodrum'da sürdüren sanatçı Fedon, yaz sezonunu açılışını yaptı. Bodrum’da klasikleşen sezon açılışını yapan 76 yaşındaki müzisyen Fedon, o anları Instagram hesabından “Vee Fedon denize düştü” notuyla paylaştı. Fedon, her yıl denizle ilk buluşmasını takipçileriyle paylaşıyor. Sosyal medya kullanıcıları bu görüntülere "Yaz geldi", "Fedon denize düştü" yorumlarını yağdırdı. 4 yıl önce böbreğinde tümör çıkan şarkıcı "Artık hastalıklar arttı. Eski model bir arabanın önce kaportası çürür, sonra motor yağ kaçırır… Bunları bekleyen bir insanım, olacak bunlar… Yaşımdan dolayı çok hastalıklar geldi, direniyorum. Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti… Ama ölümden korkmuyorum. Sürünmeyeyim başka hiçbir şey istemiyorum. Ölüm Allah’ın emri" açıklamasını yapmıştı.



Etiketler: