Vedat Milor'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın İştirak Açıklamasına İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi ünlü akademisyen ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın iştirakler üzerinden bu işlem yapıldı diyerek çadır ticareti için getirdiği açıklamaya tepki gösterirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi ünlü akademisyen ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın iştirakler üzerinden bu işlem yapıldı diyerek çadır ticareti için getirdiği açıklamaya tepki gösterirken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü akademisyen ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın iştirakler üzerinden bu işlem yapıldı diyerek çadır ticareti için getirdiği açıklamaya tepki gösterirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kınık'ın çadır skandalı ile ilgili savunması için "Bir restoran eleştirmeni olarak asla restoranlardan para almadım. Hesabımı ödedim. Halbuki Vedat Milor A.Ş. diye bir şirket kurabilirmişim. Böylece hem reklam  parası kazanabilir hem de “o reklamı ben yapmadım, şirket yaptı” deyip bağımsız bir eleştirmen rolü oynayabilirmişim!!" ifadelerini kullanan Milor sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

vedat milor dan kizilay genel baskani kerem kinik in cadir aciklamasi icin dikkat ceken yorum