Vedat Milor Geçmişten Örnekle Salgın Korkusuna Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü akademisyen ve gurme Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika yıllarından gelen bir fotoğraf üzerinden saçlarının durumu ve koronavirüs korkusunu takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü akademisyen ve gurme Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika yıllarından gelen bir fotoğraf üzerinden saçlarının durumu ve koronavirüs korkusunu takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü akademisyen ve gurme Vedat Milor, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika yıllarından gelen bir fotoğraf üzerinden saçlarının durumu ve koronavirüs korkusunu takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Linda ile birlikteliğimizin ilk yılları. Hayır, saçlarımın uzunluğu rock tutkusundan değildi. Amerika’daki berberlere güvenmediğim için saçlarımı kestirmek için Türkiye seyahatlerini bekliyordum. Salgın nedeniyle saçlarım şu anda aynı uzunlukta..." ifadelerini kullanan Milor bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;