Victoria Beckham'dan Çarpıcı Açıklama! 'Okul Döneminde Çok Zorbalığa Uğradım!'

Netflix'te yayınlanan David Beckham belgeseliyle gündemde olan David Beckham'ın eşi Victoria Beckham gençliğiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

Netflix'te yayınlanan David Beckham belgeseliyle gündemde olan David Beckham'ın eşi Victoria Beckham gençliğiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

NTV'de yer alan habere göre, David Beckham ile mutlu bir evliliği olan eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham, okul yıllarında zorbalığa uğradığını ve arkadaş edinmekte zorlandığını itiraf etti. Eski futbolcu David Beckham ile 1999 yılından bu yana mutlu bir evliliği ve dört çocuğu olan Victoria Beckham, Çocuklar ve Gençler Arasındaki Zorbalığı Önleme Haftası kapsamında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kızı Harper Seven ile birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü isim, çocuklara ve gençlere "Sınıftaki en kibar kişi siz olun" diye seslendi.

 

"BÜYÜRKEN ZORBALIĞA UĞRADIM”

 

Beckham, sözlerine "Güçlü ve şefkat dolu bir çocuk yetiştirdiğim için gurur duyuyorum. Ben büyürken okulda çok zorbalığa uğradım. Harper'a da her zaman kibar olmanın ve biri okulda zorbalığa uğradığında onun yanında yer almanın ne kadar önemli olduğunu söylüyorum" diye devam etti. Kızına "Eğer oyun bahçesinde tek başına bir kız görürsen bil ki o senin annendir" dediğini de anlatan Victoria Beckham, okuldayken yaşıtlarının zorbalığına uğradığını ve arkadaş bulmakta zorlandığını itiraf etti.

 

"HARPER İÇİN ARKADAŞ OLMAK ÇOK KOLAY”

 

Kızı Harper'ın kendisinin tam tersi olduğunu ve kolayca arkadaş edindiğini söyleyen Beckham, "Arkadaş olmayı çok çok kolay buluyor. Asla yapamadım. Git ve o küçük kızla konuş" ifadelerini kullandı. Öte yandan son dönemde David Beckham'ın hayatını konu alan belgesel ile gündemde olan Victoria Beckham, bir röportajı esnasında "İşçi sınıfı bir aileden geliyorum" demişti.

 

"BABAN SENİ OKULDAN HANGİ ARABAYLA ALIYORDU?”

 

Victoria Beckham'ın bu yorumu üzerine David Beckham "Dürüst ol" diyerek eşinden "Baban seni okuldan hangi arabayla alıyordu?" sorusunu cevaplamasını istemişti. Eşinin ısrarlarına karşı koyamayan Victoria Beckham, "Babamın 80'lerde Rolls Royce'u vardı" cevabını vermek zorunda kalmıştı. David Beckham da teşekkür ederek odadan çıkmıştı.