Victoria's Secret 5 Sene Sonra Podyumlara Dönüyor!

Oysa iç çamaşırları firması 2019’da şov defilelerine son verdiğini açıklamıştı. Gerekçe olarak cinsiyet ayrımcılığını ve o dönemde son derece güçlü esen “MeeToo” hareketi rüzgarlarını göstermişti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

ABD’nin ünlü iç çamaşırı markası “Victoria’s Secret” 2019’da  satışların düşmesi ve en ünlü mankenler katılmasına rağmen ilginin azalması nedeniyle 2019’da veda ettiği defileleri önümüzde sonbaharda  yeniden başlatacağını açıkladı.

 

Grup, haberi  “Defileler sonbaharda geri dönüyor” başlığıyla Instagram’den gönderdiği bir videoyla duyurdu. Ancak ne kesin tarih verdi, ne defilenin düzenleneceği yeri, ne de hangi mankenlerin katılacağını…

 

Videoda şöyle denildi: Yorumları okuduk ve size kulak verdik. Victoria’s Secret defilesi dönüyor ve çok daha görkemli bir şekilde. Bildiğiniz ve sevdiğiniz meleklerle…”

 

“Melekler” ile sırtlarında devasa kanatlarla podyuma çıkan  mankenler kastediliyor.

 

“Victoria’s Secret” geçen yıl  6,12 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi. Bu, bir yıl öncesine göre yüzde 2,6 düşüş anlamına geliyor. Ancak 2022’de 173 milyon dolar olan net karı 2023’te 181 milyon dolara yükseldi.  Grubun dünyanın tüm kıtalarında toplam 1.300’ün üstünde butiği bulunuyor.