Volkan Konak'tan Dikkat Çeken Evlilik Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Volkan Konak yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Volkan Konak yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Volkan Konak yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Konak, geçtiğimiz akşam sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan 56 yaşındaki sanatçı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Konak'tan dikkat çeken bir evlilik açıklaması geldi. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak sahne almadan önce muhabirlerin sorularını cevapladı. Konak, aşk ve evlilik sorularına yanıt verdi.

 

'Duygular sizin için önemli. Aşk da aynı şekilde. Aşkı nasıl yorumlarsınız?' sorusuna Konak, "Aşk müthiş bir sarsıntı, deprem gibidir. Başının üstünden görünmez kuşlar geçer. Dünyayı yemyeşil, masmavi görürsün ama ben hep huzuru tercih ettim. Mutluluk kısa süreli olabilir ama huzur uzun solukludur" ifadelerini kullandı. Volkan Konak, 'Sanat camiasında evlilikler genelde kısa sürer. Sizin bir formülünüz, gençlere öğütünüz var mı?' sorusuna, "Bencil olmamak çok önemli. Bu dönemlerde sevgi çok azaldı. Ben evliliğe 'evli' olarak bakıyorum, kiracı olarak değil. Arkadaşlar bencil ve maddeci olmazlarsa hem yaşantıda hem evlilikte mutlu olur" karşılığını verdi.



Etiketler: