Wanda Nara İle Esnafın Konuşması Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile esnafın diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile esnafın diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile esnafın diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

 

wanda nara ile esnafin diyalogu gundem oldu

 

Diyalog gündem oldu!

 

Bir esnaf, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'ya "Icardi ile yatıp Icardi ile kalkıyorum" dedi. Bu sözler üzerine Wanda Nara'nın esnafa attığı bakış sosyal medyada gündem oldu. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara girdiği bir dükkanda ilgiyle karşılandı. Nara esnafa "Benim adım Wanda" dedi. Kendisini tanıdığını ifade eden esnaf Nara'ya "Sürekli sizi izliyorum, sürekli Icardi'yi izliyorum. Icardi ile yatıp Icardi ile kalkıyorum" karşılığını verdi. Bu sözler üzerine Wanda Nara'nın esnafa attığı bakış sosyal medyada gündem oldu.



Etiketler: