Wanda Nara'nın İhanet Çemberi Sosyal Medyada Gündem Oldu! Galatasaray Çalkalanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın ihanet çemberi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın ihanet çemberi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın ihanet çemberi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrıldığı açıklanmıştı. Wanda Nara, Maxi Lopez ile evliyken o dönem Inter'de takım arkadaşı olan Icardi ile birlikte olmaya başlamış ve Lopez'i terk etmişti. Wanda Nara, Icardi ile ayrılık kararını açıkladıktan sonra dün eski eşi Maxi Lopez'i yeniden takibe aldı. Bugün ise yeni bir iddia daha ortaya çıktı. Arjantinli yıldızla beraber İstanbul'a gelen eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından sürpriz gelişmeyi duyurdu. 29 yaşındaki golcünün aynı zamanda menajerliğini yapan Nara, Icardi ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından açıkladı. Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'nin çalkantılı özel hayatı, aynı hızda ilerlemeye devam ediyor. Daha önce takım arkadaşının eşi Wanda Nara ile ilişkiye başlaması çok konuşulan Icardi, takım arkadaşına ihanetle suçlanmıştı.

 

ESKİ EŞİNİ TAKİBE ALDI

 

Icardi ile Wanda Nara'nın bir dargın bir barışık ilişkileri resmen noktalandı. Nara'nın eski eşi Lopez'i yeniden takibe alması ise gözlerden kaçmadı.

 

ALDATILMIŞTI

 

2021'in son aylarında Mauro Icardi, Wanda Nara'yı aldatmış ve bu olayın ardından Nara, eşinden ayrıldığını duyurmuştu. Ancak bir süre sonra Mauro Icardi, sosyal medyadan eşinden özür dilerken ikili yeniden bir araya gelmişti.

 

İHANET ÇEMBERİ

 

Şimdiki yeni iddia ise; Nara'nın eşi Icardi'yi Arjantinli şarkıcı L-Gante ile aldattığı... Bu ihanet çemberi, gündeme bomba gibi düştü.

 

BİR ÇÖPÜ BİLE KALMADI

 

Öte yandan NTV Spor'un TyC Sports'tan aktardığı habere göre, yıldız oyuncu ve eşi arasında varılan anlaşma dahilinde Mauro Icardi'nin konutları da dahil olmak üzere tüm mal varlığı ve şimdiki ve gelecekte imzalayacağı tüm sözleşmelerin hakları, 2050 yılına kadar Wanda Nara'ya aktarıldı. Oyuncunun eşine aktardığı mal varlığı içinde Milano'daki lüks bir daire ve Como Gölü üzerinde bir ev de bulunuyor.