Wanda Nara Yeni Şarkısını Çıkardı Ortalık Karıştı! Takipçilerinden Yorum Yağmuru!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı başarılı futbolcu Mauro Icardi ile uzun süredir mutlu bir evlilik süren Wanda Nara, bir süredir şarkı çıkarıyor. Son şarkısını sosyal medyada bir paylaşımına ekleyince Wanda Nara'nın Türk takipçileri yorum yapmadan geçemedi.

 

Posta'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi (31), Arjantin’de eğlence dünyasının aranan bir ismi olan Wanda Nara (37) ile 2014'te aşk yaşamaya başlamıştı. Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuk doğuran Nara, daha sonra Lopez'den boşanarak çocuklarının velayetini almıştı. Boşanmanın ardından ünlü futbolcuyla ilişkisi başlayan Wanda, Mauro'dan iki çocuk sahibi daha olmuştu.

 

YENİ ŞARKISINI YAYINLADI, ORTALIK KARIŞTI! 

 

Mauro Icardi ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Wanda Nara, son olarak yeni çıkardığı şarkısıyla adından söz ettirdi. Negro Dub ile birlikte 'Money' (Para) adlı şarkısını yayınlayan Nara, sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü isim, 'Money' şarkısını eklediği bir selfie'sini 17.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaşınca, Türk takipçilerinden de yorum gecikmedi. Şarkı için “Müzik ruhun gıdası derler, şu an gıda zehirlenmesi yaşıyorum. Bu nasıl şarkı yenge?”, “Yenge, şarkı işini Simge Sağın'a mı bıraksan?”, “    Abla şarkıyı okulda açtım, açmaz olaydım. Merak etmiştim sadece.” gibi yorumlar yapan takipçileri ünlü ismin şarkısını beğenmediklerini dile getirdiler.