Ya Çok Seversen Dizisinde İlk Öpüşme Sahnesi! Leyla İle Ateş Öpüştü! En İyi Öpüşme Sahnesi!

Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın öpüşme sahnesi gündeme damga vururken sahne için en iyi öpüşme sahnesi yorumu yapıldı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın öpüşme sahnesi gündeme damga vururken sahne için en iyi öpüşme sahnesi yorumu yapıldı. Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın öpüşme sahnesi gündeme damga vururken sahne için en iyi öpüşme sahnesi yorumu yapıldı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinin son bölümünde Ateş ve Leyla karakterleri arasında yaşanan ateşli öpüşme sahnesi büyük ilgi gördü ve sosyal medyada trend oldu. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolde olduğu Ya Çok Seversen dizisi dün akşam 3. bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizide Ateş ve Leyla ilk kez öpüştü.

 

ya cok seversen dizisinde ates ile leyla ilk kez opustu en iyi opusme sahnesi

 

ATEŞ VE LEYLA İLK KEZ ÖPÜŞTÜ

 

Dizinin son sahnesinde kendisine kahve getiren Leyla'yı tersleyen Ateş, dikkat çekmek için kendisini havuza attı. Havuzda Ateş'i hareketsiz halde gören Leyla ise büyük bir panikle havuza atladı. Ateş'i suyun üstüne çıkaran Leyla, neye uğradığını şaşırırken Ateş'ten beklemediği bir hamle geldi ve ikili öpüştü. İkili arasında yaşanan ateşli ilk öpüşme sahnesi kısa sürede Twitter'da trend oldu. Çiftin öpüşme sahnesi için "Bu yazın en iyisi" ve "Gelmiş geçmiş en iyi öpüşme sahnesi" yorumları yapıldı.