YagizJr Kimdir? Yağız Çiçek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yagizjr kimdir? Yağız Çiçek kimdir? TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Yağız Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yagizjr kimdir? Yağız Çiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Yagizjr kimdir? Yağız Çiçek kimdir? TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Yağız Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Yağız Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yagizjr kimdir? Yağız Çiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

yagizjr kimdir yagiz cicek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yagizjr kimdir? Yağız Çiçek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Yagizjr kimdir? Yağız Çiçek kimdir? Yağız Çiçek 28 Mayıs 2003 yılında İstanbul’da doğmuştur ve İstanbul’da yaşamaktadır. Memlekete aslen Erzincan olan fenomen isim günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmekte. Ünlü fenomen internette ve müzik dünyasını oldukça sevilen bir fenomen haline gelmiştir. 2018 yılında kurduğu TikTok hesabı ile takipçilerine özgün ve sevilen içerikler sağlayan Yağız sosyal medya fenomeni olmadan önce içine kapanık bir kişilik olduğunu dile getirmiştir. Anne ve babasının ayrılma sürecinde sosyal medyada aktif olmaya başlayan fenomenimiz daha sonra sosyal medya dünyasını yakından takip eden Çiçek sosyal medyanın nasıl bir dünya olduğunu bakmak için kurduğu hesap günümüzde binlerce hayran kitlesine sahip oldu. Sosyal medya fenomeni hesabındaki post paylaşımında Beşiktaş taraftarı olduğunu dile getirmiştir. 177 cm uzunluğunda olan sosyal medya fenomeni 71 kg ağırlığında ve ikizler burcudur. Sosyal medya fenomeni Yağız ile ilgili olarak en çok merak edilen sorulardan biri de sevgilisinin kim olduğudur. Issız bir adada tek bir kişiyle kalmak istesen kimle kalırdın sorusuna “eski sevgilim” yanıtını veren sosyal medya fenomeni Yağız Çiçek’in bir dönem adı Berfin Öztürk ile anılmıştı ancak ikili geçtiğimiz dönemlerde ilişkilerine noktayı koydular. Rap yapmayı ve rap müziği kolaya kaçmak olarak gören ve bu nedenle rap müziğe yöneldiğini belirten Yağız öte yandan ailesinin özellikle babasının ve ağabeyinin kendisine çok büyük destekleri olduğunu ve ailesini çok sevdiğini belirtiyor. Youtube kanalında yayınlamış olduğu rap şarkılarıyla oldukça sevilen Çiçek klip tasarımları ile dikkat çekti.