Yağmur Arat Karantinayı Fırsata Çevirdi! Karantina Rutinleri Nasıl?

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda karantina döneminde evde geçirdiği sürede bunu nasıl fırsata çevirerek kazanım sağladığını anlattı ve yeni rutinleri hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda karantina döneminde evde geçirdiği sürede bunu nasıl fırsata çevirerek kazanım sağladığını anlattı ve yeni rutinleri hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda karantina döneminde evde geçirdiği sürede bunu nasıl fırsata çevirerek kazanım sağladığını anlattı ve yeni rutinleri hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda karantina dönemini kendisi için nasıl kazanıma çevirdiğini anlatan ünlü sosyal medya fenomeni "Bu sıralar hepimiz evdeyiz. Bu sebeple gerek üzülüyoruz, sıkılıyoruz yeri geliyor depresyona giriyoruz. Aslında ben de bir hafta boyunca böyleydim. Sonra karantina zamanımı fırsata çevirmeye karar verdim ve krizi fırsata çevirdim. Bunun için kendime bir rutin oluşturdum ve yeni günlük rutinimi sizlerle paylaşacağım. İlk olarak sabah kalkıp, ben de herkes gibi telefonuma bakıyorum, ardından kalkıp limonlu suyumu içip banyo ve cilt rutinlerime geçiyorum. Kahvaltı faslında sevdiğim podcast ve Youtube videolarını izleyip, çalışmaya geçiyorum. Evde çalışmak biraz dikkat dağıtıcı olsa da, telefonumu uzaklaştırıp çalışmaya devam ediyorum. Çalışmaktan dikkatim dağıldıkça, kısa aralar veriyorum ve bu karantina zamanlarımı yoga ve spor yaparak krizi fırsata çevirmeye karar verdim. Aslında bu zamanları değerlendirmekte, en önemli olan iki şey fiziksel ve ruhsal uğraş bulmak ve her günü diğerinden ayrıştırmak için her güne bir etkinlik koymak" ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.