Yağmur Arat Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yağmur Arat kimdir? Youtube'da yayınladığı seyahat içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yağmur Arat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Yağmur Arat kimdir? Youtube'da yayınladığı seyahat içerikleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yağmur Arat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

yagmur arat kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yağmur Arat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Yağmur Arat kimdir? 10 Şubat 1992 tarihinde dünyaya gelen Yağmur Arat, lisans eğitimini 2014 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite hayatını eğlenceli bir şekilde geçiren Yağmur Arat, Interrail deneyimi de yaşamıştır. Sosyal medya fenomeni Yağmur Arat’ın YouTube hesabında ise 400 binden fazla abonesi bulunmaktadır. Instagram hesabından da sık sık paylaşımlarda bulunan Yağmur Arat’ın bu platform üzerinde de 110 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, bir dönem yine kendisi gibi gezgin ve fenomen olan Emre Durmuş ile sevgili olmuş ancak daha sonra ayrılmışlardır. Sosyal medya fenomeni Yağmur Arat 1.63 cm boyundadır ve 55 kilodur. Ayrıca kova burcudur.

 

Yağmur Arat, işini gücünü bırakarak hayatın artık monotonlaştığını düşündüğü sırada dünya turuna çıkmaya karar veren genç bir gezgin. Yağmur Arat Kimdir özetlersek üniversiteyi bitirdikten sonra Avrupa’yı Interrail ile gezmeye başlayan genç kızımız, hayatının değiştiğini fark ediyor. Yeni yerler görmek ona iyi gelince de bunu devam ettirmeye karar veriyor. 8 ülke ve 18 şehir gezen Yağmur, iş hayatına adapte olamayınca Interrail sonrasında işinden istifa ederek en çok  merak ettiği yerlerden olan Asya kıtasını gezme kararı alıyor. Asya kıtasına gitmek için öncelikle kendisine iyi bir bütçe sağlaması açısından da faydalı olan bazı kararlar alıyor. Bu kararlardan biri de evini kapatıp evindeki tüm eşyaları satmak oluyor. elde ettiği birikim ile de yola çıkıyor. Yağmur Arat Kimdir dünya turuna başlarken ilk durağı Japonya oluyor ve şimdilerde hemen hemen 20 ülkeyi gezmiş bulunuyor.Couchsurfing ile kalacak yer ayarlayarak artık kendisini daha özgür hissediyor. Gittiği yerlerde ise çalışarak en azından kendi harçlığını çıkarmış oluyor. Aynı zamanda kendisini özgür hisseden güzel ve genç gezgin kendisi için plan yapmadan hayatına devam ediyor. Yağmur bu 3 yıllık sürede birçok insan tanıyıp çok fazla arkadaşlık edinip çok fazla yer gördüğü için çok fazla da tecrübeye sahip oldu. Bunu kendi bloğunda anlatan yazılarında da görmek mümkün. Hem kendi tek başına seyahat etmesi hem de gezdiği gördüğü yerlerden, yaşadığı olaylardan ve kendisi gibi gezgin kadınlardan ilham alması onu çok etkileyerek şu anki konumuna cesaretle geliyor. 2014 senesinde Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılan ve aslında Interrail ile kendisine farklı bir hayat arayarak her şeyi satıp dünya turuna çıkan genç youtuber gezilerinde olabildiğince az maliyet kullanmayı ön planda tutuyor. Bu şekilde daha çok yer gezebileceğini düşünen Yağmur Arat bu şekilde zaten şu ana kadar birçok yer gezmiş durumda. Çok az maliyet kullanma nasıl oluyor peki? Kalacak yer olarak Couchsurfing kullanıp yol masrafları için ya otostop ya da en ucuz olacak şekilde uygun biletlerle işlerini hallediyor. Bu nedenle yoldayken sadece yemek yemek için para harcamış oluyor. gittiği yerlerde gönüllülük esasına dayanarak da işler yapan ve zaman zaman farklı işlerde çalışan genç gezgin, bunları şu an rahat anlatmasına rağmen ilk çıktığı zamanlarda tedirginlikleri olanlara hazır hissetmeleri için de önerilerde bulunuyor. Az maliyetle atlattığı bu gezilerde günlük ortalama harcaması 38 lira olarak görünüyor. Bu ise dünya turuna çıkmış biri için çok cüzi bir miktar olarak değerlendirilebilir. Kendi dişinden arttırdıkları ile de bu anlamda dünya turu yapmak isteyen ya da bu gibi bir işe kalkışmış olan gençlere bu anlamda bir fikir oluyor.



Etiketler: