Yağmur Yüksel O Yorumları Affetmedi! Hukuki Süreci Başlattı!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Yüksel sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda hakaret içeren yorumlara karşı hukuki süreci başlattığını dile getirdi. 

 

Kan Çiçekleri dizisinde Barış Baktaş ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu Yağmur Yüksel, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Hakarete varan yorumları affetmediğini vurgulayan ünlü oyuncu, “Bu yapılanların cezasız kalmayacağına inanıyorum” diyerek suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Kan Çiçekleri’nde Dilan karakterini canlandıran 22 yaşındaki oyuncu Yağmur Yüksel, Instagram hesabının hikaye kısmında yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

yagmur yuksel den hakaret iceren haberlere sikayet

 

796 bin takipçisi bulunan ünlü isim, hakkında yapılan hakaret içerikli yorumlar nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurduğunu ve hukuki süreç başlattığını sözlerine ekleyen Yüksel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Basına ve Kamuoyuna, Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit bir şekilde hakaret olarak nitelendirilemeyecek söylem ve sözlere hayretle, üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim. Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatım Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı; tüm bu yapılanların Türk yargımız nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım.”