Yalçın Özden Yaşadığı Acıyı İlk Kez Anlattı!

Oyuncu Yalçın Özden Gökay Kalaycıoğlu'nun Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olurken yaşadığı acıyı ilk kez anlattı. 

 

Seksenler dizisindeki rolüyle de hatırlanan sanatçı Yalçın Özden, hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tam 33 yıl önce kızını bir kazada kaybettiğini belirten Yalçın Özden, yaşadığı acıyı anlattı. Oyuncu Yalçın Özden, 33 yıl önce kaybettiği kızı hakkında konuştu. Gökay Kalaycıoğlu'nun Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Yalçın Özden, yaşadığı acı hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

 

Kızını bir kaza sonucu kaybettiğini söyleyen Özden, şu ifadeleri kullandı:

 

"2 çocuğum vardı bir tanesini 1991 senesinde kaybettik. Kaybımı pek anlatmamıştım. 18 yaşındaki kızım, motor kazasında hayatını kaybetti. Allah'a inanan Müslüman bir insanım…"

 

"Kızım motoru olan zengin çocuklarla arkadaştı ve ara ara onlarla gezmeye çıkardı. 40 yaşındaki bir iş adamının kullandığı motora binmiş. Köprüde şerit değiştirirken bir minibüse arkadan çarpmışlar. Adam kask olmasına rağmen kaza anında ölüyor, kızımı da hastaneye götürmüşler. Ben zaten haberi alınca kendimden gittim, hiçbir şey düşünemedim. Kaza cumartesi günü oldu, kızımı Vakıf Gureba Hastanesi'ne götürmüşler ama orada da stajyer doktorlar varmış. Halbuki karşısında tam teşekküllü bir hastane vardı. İlahi karar verilmişti ben buna inanıyorum. Kızımı başka hastaneye sevk ederken ambulansta kaybettik. Ben peşinden arabayla takip ediyordum. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Dünyanın en büyük acısı. Anne, baba, kardeş, teyze öldüğünde ecel diyebilirsin ama evladın ölmesi feci bir şey.”

 

"Eşim, kızım öldüğünden beri 5 vakit namaz kılar. Kızım öldükten sonra 4 sene beş vakit namaz kıldım ve her namazda ağlıyordum. 4 sene sonra kızımın öldüğünü kabullenebildim. Ben bir süre her şeyi bırakmayı düşünmüştüm. Eve gelen bir hoca 'Ben 3 çocuğumu hastalıktan kaybettim, sakın işini bırakma devam et' dedi. İşimle meşgul olmak beni biraz oyaladı."