Yalı Çapkını'nda Yer Alan Yalının Sahibi Ortaya Çıktı! Yalı Çapkını'nın Çekildiği Yalı Kimin? İşte Detaylar!

Yalı Çapkını'nın çekildiği Yalı nerede? Yalı kimin? Sosyal medyada ve internette yayınlanan ilk bölümden itibaren izleyicilerin yoğun beğenisini kazanan Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin çekildiği yalının sahibi ortaya çıktı. Peki Yalı Çapkını'nın çekildiği Yalı nerede? Yalı kimin? Cevaplar haberimizde..

 

Yalı Çapkını'nın çekildiği Yalı nerede? Yalı kimin? Sosyal medyada ve internette yayınlanan ilk bölümden itibaren izleyicilerin yoğun beğenisini kazanan Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin çekildiği yalının sahibi ortaya çıktı. Peki Yalı Çapkını'nın çekildiği Yalı nerede? Yalı kimin? Cevaplar haberimizde..

 

Yalı Çapkını'nın çekildiği Yalı nerede? Yalı kimin? 

 

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat ve İrem Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin çekildiği yalının nerede ve kime ait olduğu merak konusu olmuştu. Yalının sahibi tanıdık çıktı. Yapımcının ödediği parayla ilgili detay ise herkesi şok etti. Son günlerde gündemde olan Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarla olan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler var. Dizinin güçlü kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alıyor. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Star TV'nin yeni yapımı Yalı Çapkını, Gaziantep ve İstanbul'da çekiliyor. Gaziantep'in Millet Hanı'nda çekimler yapılırken, İstanbul'da hangi yalıda çekimlerin yapıldığı merak konusuydu. Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı'nda yapılırken, İstanbul sahneleri ise Beylerbeyi'nde bir yalıda çekiliyor.

 

 

Herkes 'Yalı Çapkını'ndaki yalı kimin?' sorusunun yanıtını araştırıyordu. 2. Sayfa'da yer alan habere göre dizide yer alan yalı, Sabancı ailesine ait. Sabancı ailesinin, yalı için ödenen parayı ne yaptığı ise dikkat çekti. İddiaya göre; Sabancı ailesi yapımcıların ödediği parayı Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlıyor. Öte yandan Yalı Çapkını dizisindeki fettan yenge İfakat'ın hikayesi de ortaya çıktı. Meğer ne zorluklar çekmiş! Dizide ölen kocasının abisi Orhan'la birlikte olan İfakat, tepkileri üzerine çekse de perde arkasında yaşananlar, olayların iyice karanlık olduğunu gösterdi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin gerçek bir hikayeden uyarlandığı açıklanmıştı.

 

 

Dizinin yazarı psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, “Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız” sözleriyle merakları gidermişti. Fettan yenge İfakat'ın yaşadıkları ise duyanları zırıl zırıl ağlattı. Cuma akşamlarının yıldızı haline gelen Yalı Çapkını dizisinin her bölümü ayrı bir olay her bölümünde ayrı bir entrika var. Tüm karakterlerin gizli bir kutu olduğu dizide İfakat karakterinin geçmişte neler yaşadığı merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu'nun canlandırdığı İfakat karakterinin hikayesi ilk kez ortaya çıktı. Dizide fırtınalar estiren Gülçin Santırcıoğlu, fettan yenge İfakat karakteriyle seyircilerin sınırlarını fena bir biçimde zorluyor. Hem Halis Ağa'ya hem de Halis Ağa'nın oğlu Orhan'a yakınlaşan İfakat'ın hal ve hareketleri seyircilerin çılgına dönmesine neden oluyordu.

 

 

Her bir karakterin bambaşka bir hikayesinin olduğu biliniyordu ama İfakat için bu tahmin bile edilmiyordu. Meğer sosyal medyada yer alan iddialara göre; İfakat ve kocası tanışmadan hemen önce Orhan'la birlikte bir aşk yaşıyorlarmış ama Orhan'ın abisi İfakat'ı isteyince Orhan sessiz kalmak zorunda kalmış. Orhan'ın abisi ölünceye kadar İfakat'la Orhan'ın sık sık birlikte olduğu da yine iddialar arasında yerini alıyor. İfakat'ın ailesinin bu durumdan haberi olduğu için kabul etmediği, bu yüzden konakta kocası ölse bile kalmaya devam ettiği de yine iddialar arasında yerini alıyor. Fettan ve söz geçirilemez bir yenge olarak seyircinin karşısına çıkan İfakat'ın hikayesi ise Seyran ve Suna'nın hikayesine benzetildi. Sorumsuzluklarıyla ailesini -en çok da dedesi- Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.