Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Tarık Emir Tekin'den Set Paylaşımı! Beğeni Topladı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tarık Emir Tekin sosyal medya sayfasından yaptığı set paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tarık Emir Tekin sosyal medya sayfasından yaptığı set paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Cuma akşamları Star TV'de izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisine ikinci sezonda "Kaya" karakteriyle dahil olan Taro Emir Tekin, setten kareleri takipçileriyle paylaştı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle konuşulmaya devam ediyor. Yalı Çapkını'na ikinci sezonda Halis Ağa'nın torunu Kaya rolüyle dahil olan Taro Emir Tekin, sette çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

SETTE EĞLENCELİ ANLAR

 

Zaman zaman dizi setinden kareleri paylaşan Tekin, bu kez Afra Saraçoğlu ile Beril Pozam ile çektiği selfie'yi takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü isim, ardından Gülçin Santırcıoğlu ile Öznur Serçeler'i fotoğrafladı. Taro Emir Tekin'in yayınladığı karelere beğeni yağdı. Sanatçı Şevval Sam ile futbolcu Metin Tekin'in oğlu olarak 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Taro Emir Tekin, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London mezunu olan Tekin, Oxford School of Drama tiyatro bölümünde eğitimine devam etti. Bir süre İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüş yaptı ve oyunculuk kariyeri başladı. İlk olarak 2020 yılında "Rise of Empires: Ottoman" isimli internet dizisinde rol alan Taro Emir Tekin, ardından "Çıplak" adlı yapımda rol aldı. 2020-2022 yılları arasında "Sadakatsiz" dizisinde rol alan Tekin, Yalı Çapkını öncesi "Bir Peri Masalı" adlı dizide başrol oynadı.

 

"ÇOK NET DEĞER YAPISI OLAN BİR ÇOCUK”

 

Öte yandan sezon başında NTV'ye konuşan Taro Emir Tekin canlandırdığı karakter için "Çok net değer yapısı, ahlaki pusulası ve rutini olan bir çocuk. Annesine çok düşkün, çok şevkat dolu ve incelikli bir çocuk. Ancak dış katmanı ismi gibi, soğuk ve sert görünüyor" demişti.