Yargı Dizisi Bu Hafta Var Mı? Yargı Dizisi Neden Yok? Ay Yapım'dan Resmi Açıklama!

Yargı dizisi bu hafta niye yok? Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin paylaştığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın bu haftaki bölümü yayınlanmayacak. Peki Yargı dizisi neden ara verdi? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı dizisi bu hafta niye yok? Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin paylaştığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın bu haftaki bölümü yayınlanmayacak. Peki Yargı dizisi neden ara verdi? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı dizisi neden ara verdi? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin paylaştığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın bu haftaki bölümü yayınlanmayacak. Ay Yapım'dan resmi açıklamada "Yargı dizisine sağlık arası verildiği" ifade edilirken yeni bölümün 9 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacağı açıklandı. 

 

İşte o açıklama;

 

yargi dizisi neden yok yeni bolum ne zaman yayinlacak



Etiketler: