Yargı Dizisi Çınar Kaya Arda Anarat Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Çınar Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Arda Anarat'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Çınar Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Arda Anarat'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Arda Anarat'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor.

 

yargi dizisi cinar kaya arda anarat kimdir

 

Yargı dizisi Çınar Kaya Arda Anarat kimdir?

 

Oyuncu Arda Anarat 2 Nisan 1999, İstanbul doğumlu. Aslen Samsun Bafralı. Birkaç sezon üst üste Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Arda Anarat, 2019'da ekranlara gelen Tek Yürek dizisinde Umut, Çukur'da Efe, Bilmemek'te Berk karakterini canlandırdı 1999 yılının Nisan ayında İstanbul’da dünyaya gelen Arda Anarat Koç burcudur, boyu 1.75, kilosu ise 66’dır. İstanbul Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nden mezun olan yakışıklı oyuncu baba tarafından aslen Samsun, Bafra’lıdır. Özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Şehzade Mehmed’in çocukluk yılları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Layla Şirin Ajans’a bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdürmektedir