Yargı Dizisi İnci Erguvan Ece Yüksel Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide İnci Erguvan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ece Yüksel'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide İnci Erguvan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ece Yüksel'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ece Yüksel'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

yargi dizisi inci erguvan ece yuksel kimdir

 

Yargı dizisi İnci Erguvan Ece Yüksel kimdir?

 

Ece Yüksel, 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Boyu: 1.67 m. Ailesi: Ailesi ilk başta oyuncu olmasını istemedi ancak onun isteğini görünce kendisini desteklediler. Ece Yüksel 1993 yılında İstanbul da doğmuştur.Kadir Has Üniversitesinden mezun olmuştur.Ece Yüksel ilk olarak 2009 yılında Star TV'de ekrana gelen Güldünya adlı dizide rol almıştır. Daha sonra Av Mevsimi ve Çekmeceler isimli sinema filmlerinde rol aldı. Genç oyuncu daha sonra  Nefesim Kesilene Kadar filminde rol aldı. Kiraz Mevsimi dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyucu Senacan karakterini canlandırmıştır. Ece Yüksel, Kız Kardeşler adlı 2019 yapımı film'de rol almıştır.Filmde Nurhan karakterini canlandırmıştır. Senaryosunu ve yönetmenliğini Semih Kaplanpoğlu’nun yaptığı bağlılık üçlemesinin ilk filmi olan 2019 yapım Bağlılık Aslı,adlı filmde rol almıştır.