Yargı Dizisi Laçin Tilmen Nilgün Türksever Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Laçin Tilmen karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Türksever'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Laçin Tilmen karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilgün Türksever'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nilgün Türksever'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor.

 

yargi dizisi lacin tilmen nilgun turksever kimdir

 

Yargı dizisi Laçin Tilmen Nilgün Türksever kimdir? 

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen. Gerçek adı: Nilgün Türksever Görgü. 30 Eylül 1977, Bursa doğumlu. İlk ve orta öğretimini Bursa'da tamamladı. 1998 yılında Bursa Kültür ve Sanat Turizm Vakfı Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı. 2005 yılında Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na oyuncu olarak katıldı.1977 yılında dünyaya gelen Nilgün Türksever Bursa doğumludur. Burcu Terazi’dir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü mezunudur. İlk dizi oyunculuğunu yine Kara Yazı dizisinde İclal karakteri ile gerçekleştiren Nilgün Türksever 2005’ten beri Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda görev yapmaktadır. Star Tv’de yayınlanan Kara Yazı dizisinde İclal karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde Zerrin karakterine can vermiştir.