Yargı Dizisi Makbule Kaya Özlem Çakar Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Makbule Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özlem Çakar'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Makbule Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özlem Çakar'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özlem Çakar'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor.

 

yargi dizisi makbule kaya ozlem cakar kimdir

 

Yargı dizisi Makbule Kaya Özlem Çakar kimdir?

 

Özlem Çakar Yalçınkaya, 8 Ekim 1968 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Okulu bitirdikten sonra, 1992/1996 yılları arasında tiyatro sanatçısı Cüneyt Gökçer'in asistanlığını, aynı zamanda 1994/1996 yılları arasından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları, Tiyatro Bölümü'nde “Reji Masterı” yaptı.İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Küçük Besleme dizisi ile yaşamış; Çoban Yıldızı, Melek ile Serhat, Racon, Hesapta Aşk, Saklı Kalan, Kaçak Gelinler, Kardeş Payı, Diğer Yarım, Tozlu Yollar, Kaçak, Galip Derviş, Arka Sokaklar, Süper Babanne, Hırsız Polis, Ekmek Teknesi, Üvey Baba gibi birçok projede rol almıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Makbule Kaya karakterine hayat veren Özlem Çakar Yalçınkaya, 1.65 metre boyunda, 62 kilo ve Terazi burcudur