Yargı Dizisi Osman Yılmaz Onur Özaydın Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Osman Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Özaydın'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Osman Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Özaydın'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur Özaydın'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

yargi dizisi osman yilmaz onur ozaydin kimdir

 

Yargı Osman Yılmaz Onur Özaydın kimdir?

 

Onur Özaydın 36 yaşındadır. Birçok dizi ve filmde rol alan Onur Özaydın 6 Temmuz 1985 yılında doğmuştur. Kalbim Ege'de Kaldı, Savaşçı, Organik Aşk Hikayeleri, Taş Mektep gibi yapımlarda rol aldı.Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk Yüksek Lisans ile eğitimin tamamlayan Onur Özaydın 1985 doğumludur. Bugüne kadar birden çok dizide rol alan oyuncu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynadığı Cengiz kişiliği ile ekran severlerin hafızalarında yer edinmeyi başarmıştır. Yeni zamanda Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan Hayat Sevince Güzel dizisi oyuncu kadrosuna müdahil olan Onur Özaydın oyuncu Yeşim Egemen ile evlidir. Onur Özaydın’ın doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgisine halen ulaşılamamıştır.