Yargı Dizisindeki Taciz Sahnesi Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Başrollerine Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın son yayınlanan bölümünde yer alan taciz sahnesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

 

Başrollerine Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın son yayınlanan bölümünde yer alan taciz sahnesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın son yayınlanan bölümünde yer alan taciz sahnesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

 

Taciz sahnesi tepki çekti!

 

Yargı dizisinin son bölümünde kadınların sesini duyurmak ve eğitim amaçlı olarak "Sen de Ceylin gibi Sokak Tacizine Karşı Sessiz Kalma!" videosu bazı izleyiciler tarafından tepki çekti. Videoda mini etekli bir kadının yer alması ve eteğini çekiştirerek yürümesini eleştiren izleyiciler "Mini etekliysen tacize uğrarsın demenin bir başka versiyonu", "Sadece mini etekliler bunu yaşamıyor", "Tesettürlü hanımlar bile uğruyor, neden mini etek" yorumlarıyla tepki gösterdi.