Yargı Melike Revna Çolak Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yargı Melike Revna Çolak kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Melike karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Revna Çolak'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Revna Çolak kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı Melike Revna Çolak kimdir? Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide Melike karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Revna Çolak'ın özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. Peki Revna Çolak kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yargi melike revna colak kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yargı Melike Revna Çolak kimdir?

 

Revna Çolak kimdir? Ocak 2013 doğumlu olan Revna Çolak ilköğretim hayatına devam ediyor. Televizyon kariyerine reklam filmleri ile başlayan oyuncu Hanımeller reklam filmi ile oyunculuğa başladı. Minik oyuncu dizi kariyerine ise Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı 'Songül' karakteri ile adım attı. Revna Çolak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Bir Litre Gözyaşı" dizisinde Eda Yürekli karakterini canlandırmıştır. Revna Çolak 2013 yılının Ocak ayında dünyaya gelmiştir, burcu ise Kova’dır. Maalesef tüm araştırmalarımıza rağmen doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgilerine ulaşılamamıştır. İlkokul eğitimine yeni başlamıştır. Sadece resmi instagram hesabı mevcuttur. Paylaşmış olduğu bazı resimleri altta yer almaktadır. Daha önce Kırgın Çiçekler adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Dizide Songül karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ülker ve araba markası Dacia’nın reklam filmi ile birlikte, 2018 yılında Hanımeller Reklamlarında yer almıştır.