Yasak Elma 154. Bölümüyle İzleyicileri Hayran Bıraktı!

Beş başarılı sezonu geride bırakan, FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, 6. ve iddialı sezonuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide heyecan dolu dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Dizinin 154. yeni bölümünde; Ender ve Doğan'ın evlenmesiyle neler yaşandı. Yasak Elma son bölümün ayrıntılarıyla karşınızdayız.. 

 

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma, 154.bölümüyle yine reyting sıralamasına girmeye hak kazandı. Pazartesi gününün ikon dizisi, zarafetin, şıklığın biraz da intikamın bir arada buluşmasıyla ortaya çıkan bir dizi.. Yasak Elma sadece bir dizi değil bana göre gerçekliğin de ta kendisi.. Dizi de genel olarak zengin ve kurumsal bir hayatın arkasında yatan gizli sırları konu alıyor. Dün akşam ise o gizli perde tekrardan aralandı.. İntikam rüzgarı esip kavurdu. Enderin evliliği Yıldızı yıkmakla da kalmada Yıldırım ailesi tamamen dağıldı.. İşte o detaylar..

 

Yer Yerinden Oynadı!

Yasak Elma dün akşam yayınlanan bölümünde yine yer yerinden oynattı.  En yakın arkadaşı bildiği Ender ve hala çok sevdiği eski eşi Doğan Yıldırım evlendi. Nikah törenine gelen Yıldız ise intikam yemini etti. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. 

 

Kumru Trafik Kazası Geçirdi!

Ender'in evlenmesiyle Yıldırım ailesi adeta dağıldı. Ender Doğan'ın eski eşi Handanla aynı evde yaşamam dedi ve onu kovdurdu. Durumu öğrenen kızı Kumru sinirle evden çıktı. Sonrası.. Sonrası tamamen facia..

 

Engin ve Zeynep Nişanlandı!

Doğan sırf Yıldız'ın Enginle birlikte olduğunu düşünerek Enderle evlense de sonunda vicdan azabını iliklerine kadar hissetti. Çünkü Enginle Zeynep nişanlandı.