Yaşar Alptekin'den Meriç Erkan Yorumu! Yüzüne Nur Gelmiş!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, katıldığı TV8'deki 2. Sayfa programında Meriç Erkan'ın yaşadığı değişimle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Yaşar Alptekin Meriç Erkan ile ilgili ne yorumda bulundu? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, katıldığı TV8'deki 2. Sayfa programında Meriç Erkan'ın yaşadığı değişimle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, katıldığı TV8'deki 2. Sayfa programında Meriç Erkan'ın yaşadığı değişimle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Yaşar Alptekin Meriç Erkan ile ilgili ne yorumda bulundu? Cevaplar haberimizde..

 

Yüzüne nur gelmiş!

 

Yaşar Alptekin'den Meriç Erkan açıklaması: Benim de değişimimden sonra insanlar bana bakıp ağlıyordu ‘neden ağlıyor bu insanlar’ diye düşünmüştüm. Meriç Erkan’ı görünce anladım. Ben de ağladım. Onun adına çok sevindim çok da yakışmış yüzüne nur gelmiş. Dikenli bir yola çıktı, insanlar hakkında konuşacak ama sonu iyi olur inşallah.

 

yasar alptekin den dikkat ceken meric erkan aciklamasi