Yaşar İpek'ten Dikkat Çeken Ebru Gündeş Açıklaması! Aşk Yaşıyorlar Mı?

Yaşar İpek ile Ebru Gündeş aşk yaşıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yaşar İpek, Ebru Gündeş ile aşk yaşadıkları iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Peki Yaşar İpek ile Ebru Gündeş aşk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Yaşar İpek ile Ebru Gündeş aşk yaşıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yaşar İpek, Ebru Gündeş ile aşk yaşadıkları iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddialarına İpek yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Peki Yaşar İpek ile Ebru Gündeş aşk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Yaşar İpek ile Ebru Gündeş aşk yaşıyorlar mı?

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yaşar İpek, Ebru Gündeş ile aşk yaşadıkları iddialarına yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Ebru Gündeş ile Yaşar İpek’in aşk yaşadığı iddia edilmişti.Yaşar İpek, konuyla ilgili şunları söyledi: “Söz konusu değil böyle bir şey. Çok sevdiğim saygı duyduğum bir sanatçı arkadaşımdır.”

 

yasar ipek ile ebru gundes ask yasiyorlar mi yasar ipek ten aciklama