Yasemin Kay Allen'den Esra Erol Tepkisi! Ne Dedi?

Yasemin Kay Allen Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söyledikleri hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söylediklerine tepki gösterdi Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Kay Allen Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söyledikleri hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söylediklerine tepki gösterdi. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Çok üzücü bir durum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söylediklerine tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un canlı yayındaki sözleri için "Esra Erol’un programında o gencecik kıza yapılan benim televizyonda izlediğim en korkunç şeylerden biri. Gencecik bir kadın, bir kız üzerinden kadınların birbirlerini ezmesi, ahlâk taslaması, toplumun önünde linç edilmesi o kadar vahim ki. O kadar utandım ki. Yazıklar olsun." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yasemin kay allen den esra erol tepkisi