Yasemin Kay Allen'den Politikacılar İçin Sert Sözler! Ne Dedi?

Yasemin Kay Allen politikacılar için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda politikacılar için sert sözler söyledi. Peki Yasemin Kay Allen politikacılar için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Kay Allen politikacılar için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda politikacılar için sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ve zaman zaman tepki çeken ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda politikacılar için sert sözler söyledi. Peki Yasemin Kay Allen politikacılar için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yasemin Kay Allen politikacılar için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda politikacılar için sert sözler söyledi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada politikacılar için "O kadar sıkıldım ki politikacıların aforizmalarından. İlkokul seviyesi kafiyeli cümlelerle göz boyamaya çalışan moruklar. Çok bayık." ifadelerini kullanan Allen, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

yasemin kay allen den politikacilar icin sert sozler