Yasemin Sakallıoğlu Doğum Gününü Kutladı! 'Dileğim Başardıklarıma Sevinmeyi Öğrenmek!'

Yasemin Sakallıoğlu, son zamanların popüler isimlerinden biri olarak biliniyor. 36 yaşına giren ünlü isim, doğum gününde çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

 

Oyuncu ve komedyen olan Yasemin Sakallıoğlu, aktif bir şekilde sosyal medya hesaplarını kullanarak takipçilerini eğlendiriyor. Zaman zaman komik videolarıyla hayranlarını güldüren Sakallıoğlu, bu sefer doğum günü kutlamasından kareleri paylaştı.

 

yasemin sakallioglu dogum gununu kutladi dilegim basardiklarima sevinmek

 

36 yaşına giren Yasemin Sakallıoğlu, doğum günü pastasıyla verdiği pozlara şu notu düştü: "Hoş geldin 36... Dileğim başardıklarıma sevinmeyi öğrenmek. Övgüleri hak ettiğime inanmak. Kendimle ilgili iyi hissettiğim anlarda, içimde bana tersini söyleyen her sese 'senin değil benim sözüm geçerli' diyebilmek. Kendimi hırpalamadan da sevilebileceğime inanmak.” Geçtiğimiz aylarda Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu programda açıklaması ile konuşulmuştu.

 

"Empati" programına konuk olan Yasemin Sakallıoğlu, hayatta kendisini motive eden şeyi şu sözlerle açıklamıştı: “Olaylara biraz gerçekçi yaklaşıyorum ben. Birine her şeyi bağladığınızda ona bir şey olduğunda o sizi tamamen hayattan koparabiliyor. Var olanın o anda değerini bilmeyi tercih ederim. Her şeyi ona bağlama taraftarı değilim, sağlamcıyımdır."