Yasemin Sakallıoğlu'ndan Esra Erol'daki Zonguldak Balı Olayına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı tiplemelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un programında yaşanan Zonguldak balı olayına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı tiplemelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un programında yaşanan Zonguldak balı olayına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un programında yaşanan Zonguldak balı olayına tepki gösterdi.

 

Esra Erol’da eşinin paralarını alıp başka kadınla kaçtığı iddia edilen adamın hiçbir şey olmamış gibi“Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selam olsun” demesi sosyal medyada viral haline gelmişti. Yasemin Sakallıoğlu bu duruma tepkisini dile getirdi” Bi ben mi gülemedim kestane balının diyarı olayına. Bir kadın çırpınırken karşısındaki adamın bu denli densiz ve karşısındaki kadını hiçe sayan bu tavrına bir ‘komedyen’ olarak gülemedim. Kusura bakmayın!”

 

yasemin sakallioglu ndan esra erol da yasanan zonguldak bali olayina tepki