Yasemin Şefkatli'den Dikkat Çeken 14 Şubat Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in nişanlısı Yasemin Şefkatli Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 14 Şubat Sevgililer Günü için açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in nişanlısı Yasemin Şefkatli Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 14 Şubat Sevgililer Günü için açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in nişanlısı Yasemin Şefkatli Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 14 Şubat Sevgililer Günü için açıklamalarda bulundu.

 

Şarkıcı İdo Tatlıses ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Yasemin Şefkatli, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 29 yaşındaki Yasemin Şefkatli, kırmızı elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yasemin Şefkatli, gönderisine, "Sevgililer Günü kombinim" notunu düştü.

 

yasemin sefkatli sevgililer gunu