Yasemin Şefkatli Doğum Kilolarından Kurtuldu! Bir Ayda 16 Kilo Verdi!

Sosyal medyada doÄŸum haberleriyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Åžefkatli doÄŸum sonrası verdiÄŸi kilolarla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada doÄŸum haberleriyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Åžefkatli doÄŸum sonrası verdiÄŸi kilolarla dikkat çekti. 

 

1 ayda 16 kilo verdi!

 

Ä°do Tatlıses ile Yasemin Åžefkatli çifti ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Bebeklerinden bir tanesi doÄŸum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiÄŸimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. Taze anne baba Ä°do Tatlıses ile Yasemin Åžefkatli 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baÅŸ baÅŸa dışarı çıktı. Åžefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı. Ä°brahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oÄŸlu Ä°do Tatlıses ile Yasemin Åžefkatli, 2021 yılında dünya evine girdi. GeçtiÄŸimiz temmuz ayında ikiz bebekleri olacağını duyuran çift, oÄŸullarını 22 Ocak'ta kucaklarına aldı. Bebeklerinden bir tanesi doÄŸum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiÄŸimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. 1 aylık taze anne-baba olan çift ilk kez baÅŸ baÅŸa dışarı çıktı. Yasemin Åžefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı. Yasemin Åžefkatli, doÄŸum kilolarından kurtuldu ve tam tamına 1 ayda 16 kilo verdi. Åžefkatli'nin düzgün fiziÄŸine sosyal medyada; 'Bu nasıl bir gen?', 'Gerçek olamaz', 'Bu mümkün olabilir mi?' gibi yorumlar yapıldı.