Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses İle Evlilik Yıldönümünü Kutladı! 'Bu Müthiş Adamla Evleneli 2 Yıl Olmuş'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yasemin Şefkatli eşi İdo Taltıses ile evliliğinin ikinci yıldönümünü kutlarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yasemin Şefkatli eşi İdo Taltıses ile evliliğinin ikinci yıldönümünü kutlarken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yasemin Şefkatli eşi İdo Taltıses ile evliliğinin ikinci yıldönümünü kutlarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

2021 yılında görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımla evliliklerinin 2. yılını kutladı. Aynı zamanda 5 aylık hamile olan Şefkatli, karnı burnunda pozunu da paylaştı. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında 550 kişinin katıldığı muhteşem bir düğünle dünyaevine girmişti...İkiz bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çift, evliliklerinin 2. yılını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla kutladılar.

 

yasemin sefkatli evlilik yildonumunu kutladi bu muthis adamla evleneli iki yil olmus

 

"O KADAR HIZLI GEÇTİ Kİ SENİNLE ZAMAN”

 

İdo ile birbirinden romantik pozlarını paylaşan Yasemin Şefkatli, altına şu notu düştü:

 

"Bu müthiş adamla evleneli iki yıl olmuş. O kadar hızlı geçti ki seninle zaman… İyi ki aile olduk ve şimdi de büyüyoruz. Daha doğmadan çok şanslı iki bebeyee sesleniyorum 'nefis bir babanız olacak' Seni çok seviyorum Dodi! Nice güzel yıllarımız olsun el ele, göz göze... 07.10.21” İdo Tatlıses ile evlenen ve şu sıralar ikizlerine hamile olan Yasemin Şefkatli, zor bir hamilelik dönemi geçiriyor. Geçtiğimiz hafta hastanede tedavi gören Şefkatli, taburcu olduktan sonra ise süreci hayranlarıyla paylaşmaya devam etti. Aynı zamanda 5 aylık hamile olan Şefkatli, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı.