Yasemin Şefkatli Takipçisinin Yorumuna Kayıtsız Kalmadı! 'İnsanın Aklına Böyle Şeyler Düşürmeyin!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Şefkatli sosyal medya sayfasından takipçisinin yorumuna cevap verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Şefkatli sosyal medya sayfasından takipçisinin yorumuna cevap verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle doğum sonrası tekrar kavuştuğu fit halini gözler önüne seren Şefkatli, bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti. Bebeklerine kavuşan çifti, aileleri ve yakın çevreleri yalnız bırakmadı. İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını almıştı. Bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir olmuştu.

 

"ANNELİK SANA ÇOK YAKIŞTI”

 

Doğumun ardından hızlı bir şekilde kilo veren ve eski formuna kavuşan Yasemin Şefkatli, 638 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yeni pozlarını paylaştı. Peş peşe paylaştığı karelere "Anne hayatı" mesajını yazan Şefkatli'ye, kısa sürede 19 binden beğeni geldi. Takipçileri, ünlü isme "Kim der daha dün doğurdu diye", "Annelik sana çok yakıştı" ve "Çok güzelsin" şeklinde mesajlar yağdırdı. Bir takipçisi ise Şefkatli'nin bu fotoğrafları güzel yorumlar almak için kasıtlı olarak paylaştığını söyleyerek; "Sırf 'aaa sen doğurmadın mı' yorumlarını okumak için paylaşmış. Ey büyük Rabbim, bu neyin yarışı?" diye yazdı.

 

yasemin sefkatli den takipcisinin yorumuna cevap insanin aklina boyle seyler dusurmeyin

 

Bu mesaja kayıtsız kalamayan sosyetik güzel, takipçisine şöyle cevap verdi: Ayel'in sağlık durumu için hamilelikte çok sıkı bir diyet yaptırdı doktorum. Sıvıları dengelemek için. Burda bir şeyin yarışı yok, herkesin süreci kendine. Lütfen asıl siz insanların aklına böyle şeyler düşürmeyin. Sevgiler.