Yavuz Bingöl Ve Nişanlısından Yeni Fotoğraf! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile nişanlısından yeni bir paylaşım daha geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile nişanlısından yeni bir paylaşım daha geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile nişanlısından yeni bir paylaşım daha geldi. 

 

Yavuz Bingöl ve nişanlısı Nilşah Ağaoğlu'ndan yeni fotoğraf geldi. Ağaoğlu, fotoğraflarına 'kalp' emojisi koydu. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Yavuz Bingöl ve peyzaj mimari Nilşah Ağaoğlu, aşk pozlarına bir yenisini daha ekledi. Nilşah Ağaoğlu, fotoğraflarına mavi kalp emojisi koyarak 'Yaz' notunu düştü. Yavuz Bingöl, beraberliği hakkında, "Her şey yolunda güzel gidiyor. İyi giden bir ilişkim var" ifadelerini kullanmıştı. Daha önce de sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Nilşah Ağaoğlu tektaş yüzüğünü göstermişti. Öte yandan Yavuz Bingöl, kendisi gibi şarkıcı ve oyuncu olan Öykü Gürman ile 2015 yılında nikâh masasına oturmuştu. İkili, 2016'da yollarını ayırmıştı.

 

İşte o paylaşım,

 

yavuz bingol ile nisanlisindan yeni fotograf gundem oldu



Etiketler: