Yavuz Selim'in Cem Yılmaz Parodisi Olay Oldu!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yavuz Selim, yayınladığı Cem Yılmaz parodi videosuyla sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yavuz Selim, yayınladığı Cem Yılmaz parodi videosuyla sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yavuz Selim, yayınladığı Cem Yılmaz parodi videosuyla sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

 

Yayınladığı videosunda Youtuberları tiye alan ünlü sosyal medya fenomeni "Videoları Cem Yılmaz kadar izlenen bir Youtuber mı aramıştınız? O zaman kanalıma Welcome (Hoşgeldiniz)" ifadelerini kullanırken sosyal medya fenomenlerinin tutumlarını tiye aldı ve  dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medya gündeminde kendine yer buldu. 

 

İşte o video;