Yaz Aylarında Cilt Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Naturally Serein, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine yaz aylarında nasıl cilt bakımı yapmaları gerektiğini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Naturally Serein, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine yaz aylarında nasıl cilt bakımı yapmaları gerektiğini anlattı. Yazın cildimizde yaşanan değişmelere dikkat çeken ünlü Youtuber öncelikle transepidermal su kaybının ne olduğundan bahsetti. Sonrasında kimyasal asitlerin yazın kullanılıp kullanılmayacağı konusuna değinen ünlü Youtuber, yazın hangi eksfoliasyon yöntemlerini tercih edebiliriz? sorusuna yanıt aradı. 

 

Güneşten korunma, yazın cilt bakım rutini, sabah rutini, en çok hangi güneş kreminin etkili olduğunu, gün içinde güneş kreminin nasıl tazelenmesi gerektiği ve akşam rutinlerinden bahseden ünlü Youtuber dolu dolu bir içerikle yazın cilt bakımı konusunda her noktaya açıklık getirdi. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.