Yazgı Tayfun Cemal Gönen Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yazgı Tayfun Cemal Gönen kimdir? TV8'de yayınlanan yayınlanan Yazgı isimli kanalın ikinci günlük dizisinde Tayfun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cemal Gönen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cemal Gönen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yazgı Tayfun Cemal Gönen kimdir? TV8'de yayınlanan yayınlanan Yazgı isimli kanalın ikinci günlük dizisinde Tayfun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cemal Gönen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cemal Gönen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yazgi tayfun cemal gonen kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yazgı Tayfun Cemal Gönen kimdir? 

 

Cemal Gönen kimdir? Cemal Gönen 20 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 36 yaşında olan oyuncu Cemal Gönen aslan burcudur. Daha önce Saklı Hayatlar, Deniz Yıldızı, Reaksiyon, Kördüğüm, Kalp Atışı, Vatanım Sensin, Kırmızı Oda, gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da cemobey ismiyle paylaşımlarına devam eden Cemal Gönen'in bu mecrada 1307 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine SMM Menajerlik firmasına bağlı olarak devam etmektedir. Hayvansever kişiliği ile yoğun övgü alan Cemal Gönen'in The Crown isminde bir köpeği bulunmaktadır.