Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın Elif'in Eğitim Masraflarını Karşılayacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü giriÅŸimci Nevzat Aydın, enkaz altından yaklaşık 59 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eÄŸitim masraflarını karşılamak için talepte bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü giriÅŸimci Nevzat Aydın, enkaz altından yaklaşık 59 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eÄŸitim masraflarını karşılamak için talepte bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü giriÅŸimci Nevzat Aydın, enkaz altından yaklaşık 59 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eÄŸitim masraflarını karşılamak için talepte bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Minik Elif'in hayatı boyunca tüm eÄŸitim masraflarını üstlenmek istiyorum. UlaÅŸabileceÄŸim bir mercii bulamadım. Lütfen ailesi, yetkililer, biri bana mesaj atarak ulaÅŸssın evet gelecek tüm saçma sapan tepkilere hazırlıklıyım" ifadelerini kullanan ünlü giriÅŸimci bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoÄŸun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

Nevzat Aydin Elif Egitim