Yeni Akit Gazetesi Gülşen'i Hedef Aldı! Vücudunu Blurladı!

Son dönemde yayınladıkları haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yeni Akit Gazetesi yayınladığı Gülşen haberinde Gülşen'in vücudunu blurlayarak sansürlerken, yapılan haber sosyal medyada tepki ile karşılandı. 

 

Son dönemde yayınladıkları haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yeni Akit Gazetesi yayınladığı Gülşen haberinde Gülşen'in vücudunu blurlayarak sansürlerken, yapılan haber sosyal medyada tepki ile karşılandı. Son dönemde yayınladıkları haberlerle zaman zaman tepki çeken Yeni Akit Gazetesi yayınladığı Gülşen haberinde Gülşen'in vücudunu blurlayarak sansürlerken, yapılan haber sosyal medyada tepki ile karşılandı. 

 

Yeni Akit gazetesi, şarkıcı Gülşen’in “ahlaksız” diyerek hedef aldı, haberde kullandığı fotoğrafı blurladı. Kadına yönelik şiddet ve baskı olayları artmaya devam ederken yandaş medya bu kez de ünlü sanatçı Gülşen'i 'ahlaksızla' suçlayarak fotoğrafını sansürledi. Yeni Akit gazetesi, şarkıcı Gülşen ile ilgili yaptığı haberde, "Söylediği şarkılarla değil, ahlaksızlıklarıyla gündeme gelen Gülşen, yine büyük bir skandala imza attı. Giydiği pespaye kostümlerle yoğun eleştiri alan Gülşen, bu kez sahneye resmen üstsüz çıktı" ifadelerini kullandı.

 

İşte o haber;

 

yeni akit gazetesi nin gulsen haberi tepki cekti



Etiketler: